Ticket Centar

Igraj tvoje omiljne igre

Igraj

Igrama u našim centrima možete pristupiti korišćenjem žetona ili personalizovanom karticom na kojoj ste prethodno dodali virtuelne žetone. Ovo možete izvršiti pomoću posebnih aparata u našim lokalima ili na pultu.

Osvojeni tiketi, kao i uplaćeni žetoni, ostaju na karticama. To znači da vaš rezultat i uplaćen novac ne morate iskoristiti u istom danu.

Sakupi tikete

Sakupi

Nakon aktivacije igre pomoću žetona ili kartice, pristupate igranju. U zavisnosi od vaših veština i rezultata, na posebno obeleženim igrama, osvajate tikete. Te tikete možete čuvati u tom obliku ili ih pomoću posebnih mašina “prebaciti” na svoju karticu.

Sačuvani tiketi ostaju na vašoj kartici što vam omogućava da svoje tikete vremenom skupljate za neku vredniju nagradu.

Osvoji nagrade

Osvoji

U Igraj.rs centrima možete pronaći veliki broj nagrada, kao i broj tiketa koji su za to potrebni. Nagrade variraju od manjih igračaka, pa sve do naprednih gaming slušalica.

Kada sakupite dovoljan broj tiketa, možete ih zameniti na pultu za željenu nagradu.

Najčešće postavljana pitanja

Igraj.rs ticket centri se nalaze na 4 lokacije u Beogradu. Funkcioniše tako što pri dolasku kupujete žetone ili ih deponujete na svoju game karticu. Žetoni su univerzalni za sve igre, i posle kupovine je potrebno samo da ubacite žeton/očitate game karticu na igru koju želite da igrate.

Većina igara u Igraj.rs ticket centrima se igra korišćenjem jednog žetona. Postoje igre za koje su potrebna dva, i na tim igrama je to i naznačeno.

Postoje, ali imajte na umu da su akcije i paketi za kupovinu žetona privremeni i podložni promenama.

Game karticu možete otvoriti na pultu u bilo kom Igraj.rs centru. Ona služi za igranje igrica kao i čuvanje tiketa. Praktična je, jer prilikom kupovine, žetoni se deponuju na nju, a za igranje je dovoljno da je očitate na željenoj igrici. Takođe to je najlakši način da osvojene tikete sačuvate na jednom mestu.

Tikete osvajate igranjem posebno obeleženih igara. Skupljate ih, čuvate i menjate za vredne nagrade, koje su izložene u svim igraj.rs ticket centrima.

Trenutno je to 30, ali je to promenljivo.

Ne morate imati game karticu da biste iskoristili tikete koje ste osvojili, ali je to najlakši način za njihovo čuvanje.

Moguće je. Više o tome možete pročitati na stranici o rođendanima.

Osvojeni tiketi nemaju rok trajanja.

Ne. Žetone koji su deponovani na game kartici možete iskoristiti kad kod želite.

Tiketi u igraj.rs centrima su univerzalni i možete ih zameniti za nagrade u igraj.rs ticket centru po želji.

Pored ticket centara, bavimo se i iznajmljivanjem opreme za sve vrste Vaših događaja, a o tome se možete više informisati na sajtu plavaptica.rs.