VR Games

Eagle Flight VR Simulator

VR igra na kojoj se stoji. Pruža najviše različitih mogućnosti jer na njoj možete probati i skijanje, i letenje, i rolekkostere, i nešto sa pucanjem, kao i kombinacije pomenutog. Koriste se VR naočare, i ima najveći izbor igara.

VR Racing Moto

Virtual reality motor koji pruža potpuno realan doživljaj vožnje dvotočkasa. Bira se između nekoliko staza na kojima vozač može da se trka, koriste se VR naočare, a motor ima realne komande poput gasa i kočnice, a dodatni efekti poput vazduha koji duva vozaču u lice učiniće da pomislite da se zaista vozite na trkačkoj stazi.

VR Spaceship

Rolerkoster na samo klik od vas. Ova simulacija omogućava vam da vidite neke od najluđih rolerkostera kroz prašume, pustinje, visoke drevne planine i još mnogo toga!

Sa čak šest dostupnih sedišta, ova virtualna simulacija daje mogućnost celom društvu da uživa u istoj nezaboravnoj vožnji.

VR Racing Cart

Vožnja u video igrama nikada nije bila realnija! Sami ili u društvu svojih prijatelja osetite svako skretanje, ubrzanje i kočenje kroz naš napredni sistem specijalnih efekata.

Igra kao stvorena za sve ljubitelje motora i brzine. Uvežbajte ili testirajte svoje veštine vožnje motora kroz naše igre virutelne realnosti.

Ostale VR igre

Od neponovljive vožnje trkačkih automobila, pa sve do pucnjave sa zombijima, naši centri nude vam širok izbor najnovijih igara virtuelne realnosti. Video igre koje će vas vratiti u detinjstvo ili pružiti vašim klincima nesvakidašnju zabavu možete pronaći u našim centrima širom Beograda.