Skill Games

Speed of Light

Speed of Light izaziva brzinu igrača tražeći od njih da pritisnu svetleće tastere što je brže moguće kako bi osvojili tikete. Što se igrači brže kreću, to više osvajaju. Igru može igrati jedan ili dva igrača.

Coconut Bash

Oborite sve kokose da biste osvojili tikete. U ovoj igri veštine potrebno je da za određeno vreme srušite što više kokosa. Posebno precizni igrači, sa dovoljnim brojem poena, moći će da zavrte Bonus točak koji će im doneti dodatne tikete.

Tubin Twist

Samo za najveštije igrače. Tubin Twist je igra koja vam može doneti bonus od čak 500 tiketa, ali samo ako dobro procenite kada treba izbaciti lopticu iz ležišta. Loptica zatim prolazi kroz tunel, i upada u polja označena brojem tiketa koji ste osvojili.

Monster Drop

Igrajući Monster Drop igrač mora da meri ispuštanje loptice na ploču sa brojem tiketa koje može da osvoji. Cilj je da ona priđe kroz vrednosti džekpota, polje vrednosti iznenađenja ili polje bonus loptica. Čak i kad promašite lopta se odbija i vrti pre nego što upadne u rupu tako da pobeđujete svaki put!

Pong

Atari Pong je jedna od prvih kompjuterskih igara. Jednostavna je i podseća na tenis. Cilj je ostvariti određeni broj bodova, a poen ostvarujete kada protivnik promaši “lopticu”. Mogu je igrati dva igrača, ili je možete igrati sami protiv kompjutera.

Speedy Feet

Igrač gazi po taster poljima na platformi u odnosu na ono što mu se pojavi na ekranu. Poenta je da za određeno vreme zgazi što više dinosaurusa koji se pojavljuju i nestaju. Polja na ekranu su ekvivalentna tasterima za gaženje, a brzina je presudna za broj osvojenih tiketa.

Treasure Cove

Do dva igrača pecaju. Koristeći svoju veštinu i tehniku pokučavaju da u pravom trenutku pritiskom na taster spuste udicu i upecaju sto veći plen. Obično je plen bliži dnu vredniji, a igrači namotavanjem mehanizma spuštaju udicu na veću dubinu. Mogu upecati ribe ili nagrade kao što je neki kovčeg sa blagom. Svaki plen donosi određeni broj tiketa, a obično što je veći i što se dublje nalazi donosi veći broj tiketa.

Ostale igre veštine

Od neponovljive vožnje trkačkih automobila, pa sve do pucnjave sa zombijima, naši centri nude vam širok izbor najnovijih igara virtuelne realnosti. Video igre koje će vas vratiti u detinjstvo ili pružiti vašim klincima nesvakidašnju zabavu možete pronaći u našim centrima širom Beograda.